در اولین دور بازدید مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران، از شهرستان های تابعه رجبعلی خسروآبادی مدیر کل استان به شهرستان ری رفت؛ و ضمن دیدار با فرماندار و شهردار منطقه 20 در خصوص وضعیت آثار تاریخی، حمایت از تولیدات هنرمندان صنایع دستی ، و توسعه گردشگری شهرستان به بحث و گفتگو پرداخت .

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران، در جلسه مشترکی که با فرماندار شهرستان ری برگزار گردید؛ مقرر شد تا کارگروه گردشگری شهرستان ری با ریاست فرماندار و دبیری سرپرست اداره میراث فرهنگی ری تشکیل شود .

مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران در این جلسه تاکید کرد: ابتدا بایستی مصوبات در کارگروه شهرستان مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد؛ و برای تایید نهایی به کارگروه استانی ارسال گردد.

خسرو آبادی همچنین افزود: در اولین کارگروه گردشگری استان تهران که با حضور معاون عمرانی استاندار و مدیران کل استانی و به میزبانی شهرستان دماوند برگزار گردید؛ مصوب شد تا ادارات شهرستانهای دماوند و فیروزکوه از دفتر نمایندگی به اداره ارتقاء یابند.

وی همچنین اظهار داشت: به دنبال آن هستیم تا سه شهرستان ری، ورامین و شهریار نیز در آینده نزدیک به اداره ارتقاء یابند.

خسروآبادی گفت: آنچه که امروز در شهرستان ری در سه حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری وجود دارد؛ بسیار پایین تر از ظرفیت و توان این شهرستان می باشد .

در ادامه مدیر کل میراث فرهنگی تهران گفت: از کلیه سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت می نماییم تا از نزدیک با فرصت ها و ظرفیت های شهرستان ری در سه حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آشنا شوند.

وی اعلام کرد: به بزودی همایشی با مشارکت فرمانداری و شهرداری شهرستان و با استفاده از ظرفیت های بخش دانشگاهی در خصوص فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری شهرستان ری برگزار می گردد.


رجبعلی خسروآبادی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران در حاشیه بازدید میدانی از بخش کهریزک شهرستان ری و در بازدید از کارخانه قند کهریزک این شهرستان گفت: .این کارخانه به عنوان نمادی از تغییر چهره شهر از یک فضای سنتی به یک فضای مدرن می باشد؛ در حال حاضر قسمتی هایی از این بنا نیازمند مرمت اضطراری می باشد.

این مقام مسئول در ادامه از خانه امینی و فخروالدوله نیز بازدید به عمل آورد؛ و مقرر کرد تا طرح مرمت و احیای آن هرچه سریعتر آمده شود.

خسروآبادی در خصوص حفظ آثار تاریخی گفت: مرمت تنها قسمتی از حفظ آثار تاریخی می باشد و ایجاد یک کاربری مناسب است که می تواند موجب حفظ و معرفی بنا شود .


خسروآبادی همچنین از مجموعه تاریخی چشمه علی و مشکلات ایجاد شده برای منازل مسکونی واقع در عرصه و حریم این اثر تاریخی بازدید و گفتگو کرد.

خسروآبادی در این دیدار گفت: اگر در طرح حریم اثر تاریخی چشمه علی نقصی وجود دارد و این امر موجب اذیت اهالی شده است بایستی این طرح یکبار دیگر از نظر فنی مورد بازبینی قرار گیرد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان تهران گفت: اداره کل میراث استان تهران به تنهایی قادر به خریداری و آزاد سازی حریم اثر تاریخی چشمه علی نمی باشد؛ و ضمن تشکر از شهرداری منطقه در فضاسازی منازل تخریب شده خواستار یک مصوبه در شورای اسلامی شهر تهران برای آزاد سازی حریم آثار تاریخی شهر شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1392112611